Biografgæster raser over nye sæder: Nu bøjer ejeren sig

Den lokale biograf i Roskilde har i løbet af sommeren mødt stor kritik på grund af dårlig komfort i nye sæder. Nu lover ejerne, at det bliver ordnet.

Da ejerne af Kino på Ro’s Torv for nylig skiftede alle de gamle sæder ud i biografens fem sale med nye lædersæder, så var det for at forkæle gæsterne med luksussæder, der endda kan lænes helt bagover på de forreste rækker.

- Vi får ikke mange klager, men de få klager, vi har modtaget over de sidste fem år, har næsten altid handlet om, at sæderne har været for hårde, fortalte biografens daglige leder Poul Hübertz til Roskilde Dagblad tilbage i juni måned.

Poul Hübertz, der er tidligere professionel fodboldspiller, driver biografen sammen med sine forældre og sin søster Lone. Og investeringen i de nye lædersæder er biografens største, siden Kino flyttede fra Algade til Ro’s Torv tilbage i 2003.

De nye sæder skulle i højere grad lokke folk til den lokale biograf frem for de større biografer i omegnen.

Men hvis folk var utilfredse med de gamle sæder, så er det ingenting i forhold til de nye. Siden de sorte lædersæder blev taget i brug i slutningen af juni, har biografgængerne sablet dem ned.

På Kinos Facebookside flyder det med negative anmeldelser om de nye sæder, som nedenstående eksempler: 

Efter en sommer med heftig kritik har ejerne nu valgt at lytte til de mange kunder, som føler de sidder dårligt. Derfor er man nu begyndt at foretage justeringer, siger Poul Hübertz mandag til Roskilde Dagblad.

- Vi må erkende, at kritikken var rigtig. Ryggen på sæderne var simpelthen blevet indstillet forkert. Vi håber på at blive færdige med de nødvendige ændringer i alle vore sale i løbet af august.

Samtidig udvides pladsen mellem rækkerne, der var blevet for lille, fordi de nye stolesæder fylder mere.

Poul Hübertz' søster og medchef Lone Hübertz Werup siger - ligeledes til Roskilde Dagblad - at kritikken kom bag på Kinos ejere.

- Vi ønsker, at de mange film i vores biograf kan nydes i moderne og bekvemmelig omgivelser, forklarer hun.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Eurojackpot

Vandt 310 millioner kroner i weekenden: Ringede til sin chef som det første

20201129-145432-L-1920x1281we

Se listen: Her får borgere mest og mindst tilbage i skat

sommerhuse(4)

Første gang i et år: Flere sommerhuse til salg

Rekordsommerhus i Tisvildeleje.

Priseksplosion: Sommerhus og lejlighed sætter vilde salgsrekorder

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere