Biltræf ved lufthavn endte med politi og corona-bøder

To personer blev sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet ved biltræf ved Roskilde Lufthavn.

Arkivfoto af Roskilde Lufthavn. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Trangen til at se kigge på hurtige biler og brænde benzin af blev i weekenden lidt for stor for en gruppe bilentusiaster.

Lørdag aften omkring klokken 23.14 fik politiet anmeldelse om, at flere personer havde forsamlet sig på Lufthavnsvej ved Roskilde Lufthavn.

Der var mange biler forsamlet til biltræf, hvilket gav mange mennesker på stedet, fremgår det Midt-og Vestsjællands Politis døgnrapport med weekendens hændelser.

Læs også Ulovligt møde i klublokale kan udløse bøder for 85.000

Da en patrulje kom frem, var der flere personer uden for bilerne, som var forsamlet i grupper på mere end ti personer.

"Ved synet af politiet løb folk væk fra stedet og ind i de holdende biler. Politiet fik fat i to personer, som betjentene med sikkerhed havde set, havde opholdt sig i en gruppe på mere end ti personer," skriver politiet i døgnrapporten.

Mand og kvinde sigtet

En 19-årig kvinde fra Brøndby og en 18-årig mand fra Vallensbæk blev sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet.

Politiet oprettede en sluse væk fra stedet for at lave en færdselskontrol af biler og førere. De tilstedeværende biler og personer blev registeret, men det var ikke muligt for politiet at fastlægge, hvem af de antrufne, som i øvrigt kunne have medvirket til forsamling uden for bilerne.

Læs også Politiet: Her er de områder, du bør undgå

Efter kontrollen forlod bilerne stedet, og der kom ikke flere anmeldelser om biltræf. De to sigtede kan forvente at få en bøde i sagen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik