Bilister begyndte at vende om på spærret motorvej

En stor ulykke på Holbækmotorvejen ved Hedehusene skabte tidligere på eftermiddagen massive køer. Mens motorvejen var helt spærret, begyndte flere bilister at vende om i nødsporet.

01:07

Opdatering: Der er nu ryddet op på Holbækmotorvejen, alle spor er nu åbne og trafikken glider igen efter færdselsuheldet, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Oprindelig artikel:

En person er kommet alvorligt til skade og tre-fire andre personer er lettere tilskadekomne efter en ulykke på Holbækmotorvejen mellem frakørsel 7A og 7B i Hedehusene.

- Motorvejen udadgående er helt spærret lige nu, så der dannes massiv kø lige nu – ikke mindst på grund af Roskilde Festival, hvor folk er på vej til, men også på grund af den generelle ferietrafik, sagde vagchef Lars Guldborg hos Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry kort efter at ulykken var sket.

Læs også Massiv kø på Øresundsbroen på 'Store Rejsedag'

- Det er ret alvorligt med den ene tilskadekomne, som sandsynligvis skal have politieskorte til hospitalet, oplyser vagtchefen.

Vend ikke om

Samtidig retter han en kraftigt løftet pegefinger mod de bilister, som ikke har haft tålmodighed til at vente og i stedet har vendt bilen og kørt tilbage via nødsporet:

- Det vil jeg på det kraftigste advare mod, at man gør. Der er også stadig redningskøretøjer på vej til stedet, så det er farligt. Så lad være med det og respekter redningsfolkene og anvisningerne på stedet.

Det er endnu uvist, hvor længe motorvejen vil være spærret, men der kommer til at gå et godt stykke tid, forventer vagtchefen.

- Det er ligesom det værste myldretid, så man skal være tålmodig.

Er du på vej ned mod stedet er frakørsel 7A den sidste mulighed for at undgå at sidde fast i køen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik