Ballade i nattelivet: Politihunde pudset på diskoteksgæster

Politiet måtte flere gange rykke ud til uro og vold i Roskildes natteliv. I det ene tilfælde tog politiet hundene i brug.

Lørdag aften er den helt store festaften for mange danskere. Men det er typisk også den aften på ugen, hvor politiet har allermest travlt med at sørge for lov og orden.

Særligt i Roskilde havde Midt- og Vestsjællands Politi en ekstra travl lørdag aften og nat.

Her måtte de ifølge døgnrapporten flere gange tage fat i nakken på fulde og voldelige nattelivsgæster.

Klokken 23:18 rykkede politiet ud til musikstedet Gimle på Helligkorsvej, hvor flere personer var i slagsmål med hinanden.

Flere patruljer fra politiet fik skilt parterne ad og udstedte efterfølgende bøder til en 46-årig mand fra Roskilde og en 53-årig mand fra Kirke-Såby for overtrædelse af restaurationsloven på grund af deres adfærd. Ingen var dog kommet til skade som følge af uordenen på stedet.

Måtte tage politihundene i brug

Klokken 00:33 var den så gal igen. Denne gang var der opstået så meget uro ved et diskotek på Jernbanegade, at politiet måtte indsætte flere patruljer - herunder en hundepatrulje - for at få genoprettet roen på gaden.

I den forbindelse blev flere personer bidt og snappet af politihunde, og politiet anholdt i forbindelse med uroen en 19-årig mand fra Roskilde, der havde fået nogle hundebid, samt en 41-årig mand fra Roskilde.

Begge var i større eller mindre grad påvirket af spiritus, og de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen i forbindelse med uroen på gaden. Begge kan nu forvente at modtage en bøde i deres e-boks.

Truede med at skyde folk

Klokken 02:26 ønskede en dørmand assistance fra politiet, idet en gæst kastede rundt med ting og truede med at skyde folk.

Politiet fik kontakt til en 23-årig mand fra Roskilde, som under påvirkning af spiritus havde haft en lidt forkert attitude, men ikke havde noget våben på sig, skriver politiet i døgnrapporten. 

Politiet formanede ham, inden han blev bortvist fra stedet. Bortvisningen var dog kortvarig, for klokken cirka 03:00 vendte den 23-årige tilbage til stedet.  

Det fik ligeledes politiet til at vende retur, og manden blev anholdt, så han ikke igen skabte utryghed i området. Efter nogle timer i detentionen, hvor manden sov rusen ud, blev han løsladt.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

618602-311

Politiet undersøger mistænkelig brand ved rockerborg

politi

Mor er anholdt for at bortføre niårig pige fra Bagsværd

Neon Hovedbanegården

Alarm afblæst: Hovedbanegården blev evakueret

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere