Anna Sophie vandt festivalbilletter

Afstemningen er slut: Videoen Gode Råd er Gratis Løb med sejren

02:07

Anna Sophie Kjærgaard: Camp Inge kom Andreas til undsætning da han mistede sin pung.

Igennem en lille uge fartede TV 2 Lorrys-medarbejdere rundt på camping og festivalområdet under årets Roskilde Festival. Missionen var klar: Få festivalgængerene til agt producere videoer på deres mobiltelefoner. Videoer, som handler om og hylder de frivillige og alle dem, der gør en ekstra indsats for andre.

Projektet delte vi med Roskilde festival og Tuborgfondet, der også har hyldet de frivillige. Den fælles kampagne fik navnet #RFHero, og her på Lorry begyndte mobilvideoerne at strømme ind. Vi satte to  billetter til næste års Roskilde Festival på højkant, og konkurrencen var benhård. Hver dag nominerede vi fire videoer til en brugerafstemning, og herfra gik fire videoer viodere til finalen. De fire har været til afstemning hele weekenden - og i dag står det klart:

Videoen Gode Råd er Gratis løber med sejren med 66 procent af stemmerne.  Anna Sophie Kjærgaard fra Østerbro i København var ophavskvinde til den lille film, der handlede om hjælpsomhed, solcreme, gode råd og trøstende ord.

Anna Sophie Kjærgaard fik dermed også hyldet sin egen lejr - Camp Inge  - og næste år får hun igen chancen for at udvise omsorg og hjælpsomhed - Anna Sophie Kjærgaard har nemlig vundet de to billetter til næste års Roskilde Festival.

Til lykke.

Du kan se hele samlingen af videoer fra festivalgængerne ved at klikke her.

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik

Kulturkalenderen

Hvad sker der i Lorryland i dag?