Anna Sophie vandt festivalbilletter

Afstemningen er slut: Videoen Gode Råd er Gratis Løb med sejren

Igennem en lille uge fartede TV 2 Lorrys-medarbejdere rundt på camping og festivalområdet under årets Roskilde Festival. Missionen var klar: Få festivalgængerene til agt producere videoer på deres mobiltelefoner. Videoer, som handler om og hylder de frivillige og alle dem, der gør en ekstra indsats for andre.

Projektet delte vi med Roskilde festival og Tuborgfondet, der også har hyldet de frivillige. Den fælles kampagne fik navnet #RFHero, og her på Lorry begyndte mobilvideoerne at strømme ind. Vi satte to  billetter til næste års Roskilde Festival på højkant, og konkurrencen var benhård. Hver dag nominerede vi fire videoer til en brugerafstemning, og herfra gik fire videoer viodere til finalen. De fire har været til afstemning hele weekenden - og i dag står det klart:

Videoen Gode Råd er Gratis løber med sejren med 66 procent af stemmerne.  Anna Sophie Kjærgaard fra Østerbro i København var ophavskvinde til den lille film, der handlede om hjælpsomhed, solcreme, gode råd og trøstende ord.

Anna Sophie Kjærgaard fik dermed også hyldet sin egen lejr - Camp Inge  - og næste år får hun igen chancen for at udvise omsorg og hjælpsomhed - Anna Sophie Kjærgaard har nemlig vundet de to billetter til næste års Roskilde Festival.

Til lykke.

Du kan se hele samlingen af videoer fra festivalgængerne ved at klikke her.

 

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20130516-162059-L-1920x1280we

Nu kan du få gratis adgang til oplysninger om dig selv i Rigsarkivet: Sådan gør du

De Ukendte Danmarksmestre - Pinball

playDanmarksmester i pinball sigter efter at blive verdens bedste

Header sådan så din by ud for 100 år siden

Sådan så din by ud for 100 år siden – se den vilde forandring til i dag

borgring køge vikingeborg

playVerdensarv i Køge? Danmark vil have unikke vikingeborge med på liste

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere