31-årig kvinde taget med "lommer fulde af ulovligheder"

Betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi på fodpatrulje gjorde sig noget af en opdagelse, da de traf to kvinder søndag aften.

To kvinder vakte tilsyneladende en hel del opmærksomhed om sig selv søndag aften, da de kom befandt sig på Jernbanegade i Roskilde lidt i halv ti.

I hvert fald vurderede et ukendt antal betjente på fodpatrulje, at der var grundlag for, at de to kvinder på henholdsvis 31 og 30 år skulle visiteres.

Det fremgår af Midt- og Vestsjællands døgnrapport, at de to kvinder var så påvirkede af narko, at de havde svært ved at svare for sig og talte snøvlende.

I forbindelse med visiteringen dukkede den ene ulovlighed efter den anden op af lommerne fra kvinderne. Særligt den 31-årige viste sig at have ting i lommerne, som hun ikke burde have.

- Den ene viste sig at have lommer fulde af ulovligheder. Betjentene fandt en 3 gram amfetamin, 7,42 gram hash fordelt i mindre klumper og 8 styks beroligende piller, som kvinden ikke havde recept på, står der i døgnrapporten.

Begge sigtet

Politiet fandt også en digital vægt og flere tomme pølsemandsposer, som de ofte ser i forbindelse med narkosalg. Det var dog ikke kun i lommerne, at den 31-årige kvinde havde genstande, hun ikke burde være i besiddelse af.

Således hang der en kniv om hendes hals en - såkaldt ”pushdaggert” - og i kvindens taske lå der en strømpistol.

Sammenlagt kastede alt det en sigtelse for narko- og våbenbesiddelse, og de ulovlige ting blev alle beslaglagt med henblik på konfiskation. Derudover blev hun også sigtet for at have til hensigt at videreoverdrage narko, hvilket hun erkendte.

Den 30-årige kvinde blev taget med 1,61 gram amfetamin, og hun blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narko.

De to kvinder kan forvente at høre mere fra politiet, oplyses det i døgnrapporten.


_


_

_


Mest læst i dag

Se flere

112

Brand Amager

Beredskab rykker ud til brand: Beboere opfordret til at lukke vinduerne

Otte kvinder dømt for at hyre folk til at stjæle hund

Pernille Beckmann

Politi om chikanesag mod borgmester: "Det er en hastesag"

20211029-203353-L-8256x4635ma

Borgmester i chok efter flaskekast mod hus: Politiet vil hæve sikkerhed omkring mig


Roskilde


Forsiden lige nu

Se flere