11-årig udsat for nøgen blotter i hjemmesko

Pigens pårørende har til politiet oplyst, at flere i området er blevet krænket af blotteren

Foto: TV 2 Lorry

Midt- og Vestjællands Politi er på jagt efter en mand, der i flere tilfælde har blottet sig i Roskilde. Senest modtog politiet en anmeldelse i går, hvor en 11-årig pige havde været udsat for mandens ubehagelige lyster.

Pigen har oplyst, at hun onsdag ved 19.30-tiden cyklede fra Baunehøjvej i retning mod Frederiksborgvej, da den nøgne mand med erigeret lem pludselig trådte ud fra et buskads. Han havd en sort lommelygte, som han lyste på sig selv med i både ansigt og underliv.

Den rædselsslagne pige tog flugten og kørte hurtigt hjem. Dagen efter gik hun og hendes forældre til politiet. I den forbindelse erfarede Midt- og vestsjællands politi, at flere andre i samme område skulle have haft en tilsvarende oplevelse.

Pigen beskriver blotteren som en lille mand - cirka 160 centimeter høj, dansk af udseende og 48-50 år gammel. Mellemlangt brunt hår i "kasserollefrisure".

Bortset fra hjemmesko var manden nøgen. Han havde en sort lommelygte.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at de har været på stedet for at sikre eventuelle spor, og lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra andre, der har haft en tilsvarende oplevelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik