Oplev Roskilde Festival på TV 2 Lorry og tv2lorry.dk

Om få dage åbner Danmarks fjerdestørste by på markerne omkring den gamle Dyrskueplads i Roskilde. TV 2 Lorry er klar til årets Roskilde Festival. Se med.

Roskilde Festival 2016 er under opsejling og slår officielt porten op til campingpladsen på lørdag d. 25. juli.

TV 2 Lorry er selvfølgelig med og denne gang dækker vi mere intensivt end nogensinde før – her på vores hjemmeside, på Facebook og selvfølgelig i TV.

Vores hjemmeside får sin helt egen Roskilde-sektion – det er den, du befinder dig på lige nu - og vi præsenterer et helt nyt tiltag. Vi inviterer nemlig festivalgæsterne til at uploade videoer til vores site.

Roskilde Festival og Tuborgfondet har søsat kampagnen You're a hero, som hylder de mange frivillige og kreative kræfter, der kvit og frit gør Roskilde Festival til en fantastisk oplevelse. Den hyldest deltager vi i – festivalgæster, der uploader videoer om festivalens helte til os, er med i konkurrencen om gratis billetter til næste års festival. Læs mere her på siden.

Hver dag får du også levende billeder, friske nyheder og reportager fra Roskilde Festival 2016 på vores hjemmeside, og du kan se de videoer, som festivalgæsterne lægger op. Hver dag kårer vi den bedste – deltag i afstemningen. 

Direkte fra Roskilde Festival

Og så kan du selvfølgelig se masser af Roskilde 2016 på TV. TV 2 Lorry blænder onsdag den 29. juli op for direkte livesending i vores 19.30-udsendelse på TV 2 og på Lorry+ - og kl. 19.55 fortsætter vi den direkte sending på Lorry+.

Her kan du møde festivalgæster, frivillige og et hav af spændende personer, der er med på året festival – se vores festival live programmer ONSDAG, TORSDAG og FREDAG.

Søndag den 3. juli bringer vi i vores 19.30-udsendelse et Søndagsmagasinet Special med de fedeste øjeblikket fra den festival, der netop er slut.

GO FESTIVAL!

Direkte fra Roskilde Festival 2016

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

def_thumb,50_percent

playOplev i vinterferien: Giv storbyfuglene husly

Take away restauranter

Københavnerne har købt over halvdelen af kuverterne til madfestival

def_thumb,50_percent

playGrønlands selvstændighed er både absolut nødvendig, men samtidig absolut umulig, siger forfatter Kim Leine

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere