Roskilde Dyrskue Live – Vild med dyr

Tonstunge tyre, flotte heste og skarpe jagthunde. Kan du lide dyr, så se med når TV2 Lorry sender fra en af Danmarks største dyre-events, Roskilde Dyrskue.

Kom med på Roskilde Dyrskue 2016 og oplev bl.a. de elegante spanske heste, der er opdrættet til altid at bære Europas konger hjem fra slagmarken, død eller levende.

 

Hør også om modelkonkurrencen for malkekøer, hvor dommerne især ser på bryster, hofter og ben. Og om udstillere, der bruger hårspray og farve for at få køerne til at tage sig bedst ud.

 

På Roskilde Dyrskue kan du møde de 26 bybørn, der er i lære som landmænd og nogle af de 120 børn, der udstiller deres egne kæledyr på dyrskuet. Bl.a. Marna, der har to kælegeder.

 

TV2 Lorrys reportere giver dig én times tætpakket live-tv med alt fra larmende og osende traktortræk til historien om, at vi i fremtiden ikke kun skal kæle med kaninen, men også lære at sætte tænderne i den.  

 

Oplev også de veltrænede jagthunde i aktion, fårehyrden lyn-klippe sine får og lær hvordan du uden stort besvær laver din egen chorizopølse.  

 

Alt sammen på TV2 Lorrys egen tv-kanal, Lorry+ og på tv2lorry.dk fra fredag d. 3. juni kl. 16 til 17 – og genudsendt flere gange i løbet af fredagen og weekenden.  

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Livsstil

Rødt-flag-Amager-Strand_ny

playEr du vinterbader? Hold øje med røde flag og lamper ved strande

Dialektkort

Efterlysning: Hjælp TV 2 Lorry med at redde dialekterne

coronavirus covid grafik ny mutation

Se, hvor du står i vaccinekøen

Daniels Driveby - Wissam marengs

playBagedyst-dronning Wissam: Ishøj har det hele

Roskilde

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere