Erwin og Anne blev adskilt af corona. Nu mødes de for første gang

- Kærligheden er der stadig! Den har gjort, at vi har holdt ud i 60 år. Og så gør vi det også lidt længere, siger Erwin Cordsen.

Hans kone, Anne Cordsen, blev for to år siden ramt af Alzheimers og måtte derfor flytte ind på Dorthe Mariehjemmet i Rødovre. Et plejehjem, der i de seneste to måneder har været lukket for besøgende på grund af coronavirus.

Det har dog ikke stoppet Erwin Cordsen. De sidste mange uger har han nemlig troligt stået foran sin kones vindue og vinket til hende. Så hun - med hans egne ord - ved, at han stadig eksisterer.

For nyligt besluttede Dorthe Mariehjemmet dog at åbne for besøg i plejehjemmets have. Med sikkerhedsforanstalninger i form af en afskærmning i plexiglas og godt med håndsprit.

Således kunne Erwin og Anne Cordsen altså endelig blive forenet. Og glæden var da også stor, da de to endelig kunne tale - og grine - sammen igen:

- Jeg kan slet ikke fatte det endnu. At jeg måtte sidde så tæt på. Og se hende smile, fortæller en begejstret Erwin Cordsen efter det 20 minutter lange møde.

- Men jeg måtte ikke røre ved hende. Det var det værste. Jeg ville jo gerne holde om hende.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Coronavirus

Vaccine grafik

Nyeste vaccinetal: Så mange er vaccineret i din region og i din kommune

Corna vaccine hætteglas

To regioner kæmper for at undgå spild af vacciner - på hver deres måde

senfølger(2)

playEfter mere end 10 måneder med senfølger: Nu kan Christina endelig dyrke motion igen

default_thumb

playHusker du Erwin og Anne? Nu må de igen aflyse deres kærlighedsfest

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere