Adam fragter tøj gratis ud til hjemløse: Blev inspireret af sin far

Vinteren står for døren, og det betyder en hård tid for de hjemløse. Nu melder et flyttefirma sig på banen, som efterspørger varmt tøj, de kan fragte gratis ud.

Et flyttefirma i Rødovre melder sig nu ind i kampen om at hjælpe hovedstadens hjemløse varmere igennem den kommende vinter. 

Adam Alsubeihi, der er ejer af Det Kongelige Flytte & Transportfirma, har sat sig for at hjælpe de udsatte borgere ved at fragte tøj, soveposer og liggeunderlag ud til hovedstadsområdets hjemløse.

Derfor han har indgået et samarbejde med servicefirmaet, ML Serviceteam, som i flere år har hjulpet hjemløse.

 

Her stiller Adams flyttefirma deres transportbiler til rådighed og fragter ganske gratis doneret tøj, soveposer og liggeunderlag ud til der, hvor der er brug for det.

-Vi har store vogne, og så er det bare at fylde dem op med det tøj, som de søde borgere kommer med. Og så er det bare med at dele alt det ud, der kommer ind: Tøj, stølver, sko, liggeunderlag, soveposer, alt hvad der kommer ind, siger Adam Alsubeihi til TV 2 Lorry.

På billedet ses ejer af Det Kongelige Flytte & Tranportfirma, Adam Alsubeihi (th) og Memo Özden, ejer af ML Serviceteam.
På billedet ses ejer af Det Kongelige Flytte & Tranportfirma, Adam Alsubeihi (th) og Memo Özden, ejer af ML Serviceteam.
Foto: TV 2 Lorry

Blev inspireret af sin egen far

Selv er Adam inspireret af sin fars virke i nødhjælpsorganisationen Viomis Aid, der lige nu er ved at sende tusindvis af tøjstykker til Syrien.   

Lige nu mangler Adam blot det vigtigste, nemlig tøjet, før han kan gå i sin fars fodsport og springe ud som nødhjælpsarbejder.

Tøj, soveposer, liggeunderlag og andre donationer til hjemløse kan afleveres på Hadsundvej 12E i Rødovre.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Line Baun Danielsen

playNul erstatning i Se & Hør-sag: - Jeg har skyldt mig selv og mine børn at gå hele vejen

TV 2

Sygeplejerske om omstridt formulering: Jeg føler mig stødt som sygeplejerske, muslim, og kollega

katten charlie genforenet med ejer efter fem år

Katten Charlie forsvandt for fem år siden – nu er han endelig forenet med sin ejer igen

Nordsjællands Hospital

Hospital fjerner en omstridt formulering fra folder til kommende forældre

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere