Vind billetter: Verdensstjernen Lars Eller vender hjem til Vestegnen

Fredag løber danske NHL-stjerner på isen i Rødovre Centrum Arena i et underholdende arrangement til fordel for sportens ungdom. Og du kan komme med.

Lars Eller blev sidst hyldet i Rødovre i august 2018, da han kom hjem med sin Stanley Cup-pokal.

Eller! Klap, klap, klap. Eller! Klap, klap, klap. Eller! Klap, klap, klap.

Han er den første dansker, der har vundet den eftertragtede Stanley Cup-pokal, som gives til vinderholdet af den nordamerikanske ishockeyliga, NHL. 

Han er af borgmesteren kaldt "en fremragende ambassadør for Danmark, men særligt for Rødovre".

Og så har han oprettet et legat, der skal støtte vanskeligt stillede børns mulighed for at prøve kræfter med ishockeyen.

I Rødovre er Lars Eller en mand, som man samles om og klapper af. Han er, hvad man kalder, en rollemodel for byens børn. Og så har han ikke glemt, hvor han kommer fra, selvom han nu skøjter i Washington.

Fredag vender han således hjem igen til  Rødovre Centrum Arena, når der afholdes 'Hockey Stars 2019'.

Oplev de største stjerner og støt et godt formål

Ud over Lars Eller deltager de to danske NHL-stjerner Mikkel Bødker og Frederik Andersen ligeledes på isen. 

Her stiller de op for deres hjembyer i en turnering, hvor Rødovre Mighty Bulls, Aalborg Pirates, Herning Blue Fox og Malmö Redhawks møder hinanden og giver publikum en aften med ishockey fra den allerøverste hylde.

Der vil være mulighed for at få en autograf og et billede med verdensstjernerne, som også vil konkurrere indbyrdes i en række udfordringer, hvor deres tekniske skills testes. 

Vind billetter

Overskuddet fra 'Hockey Starts 2019' går til ungdomsarbejdet i dansk ishockey, og TV 2 Lorry udlodder to gange fire billetter til festen. 
 

Alt, du skal gøre, er, at tagge de personer, som du ønsker at tage med til Rødovre fredag, i vores Facebook-opslag, som du finder via linker her.

 

Vi finder to vindere med tilfældig lodtrækning blandt alle kommentarerne fredag morgen klokken 09.00. 

Se her, hvordan det gik for sig, da man hyldede Lars Eller i 2018:

Det tætteste man kommer på en æresborger

Dansk ishockey oplever for tiden en opblomstring. Sidste år blev der afholdt VM i ishockey i Royal Arena, og for tiden spiller et historisk højt antal danskere i NHL, der anses som den absolut bedste liga i verden.

Lars Eller skrev sidste år i historie i mere end en forstand. Den 29-årige forward blev ikke bare den første dansker til at vinde en Stanley Cup. Han scorede også sejrsmålet syv et halvt minut før kampens udløb. 

- Det er simpelthen ubeskriveligt, at det kan lade sig gøre. At en Rødovre-dreng først går hele vejen og kommer i NHL, derefter når Stanley Cup-finalen, og gudhjælpemig om ikke han også bliver matchvinder. Det er ud over alle de vildeste drømme, man kunne have, sagde Rødovres borgmester, Erik Nielsen, dengang til TV 2 Lorry.

Han understregede, at man ikke arbejder med begrebet æresborger i byen, som man ellers gør i visse andre kommuner:

- Men hvis vi gjorde, så var Lars nok deroppe af. Sammen med resten af Eller-familien, der har betydet så meget for ishockeysporten i vores by.

Lars Eller i Rødovre Centrum Arena, august 2018.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik