Ville hjælpe kvinde: Ung mand stukket ned

En yngre mand blev stukket to gange med en kniv, da han forsøgte at hjælpe en kvinde væk fra et skænderi. Nu efterlyser politiet vidner i sagen.

Foto: TV 2 Lorry

Københavns Vestegns Politi søger vidner i forbindelse med et knivoverfald i begyndelsen af december.

En yngre mand kom gående på en sti mellem Nørrekær og Roskilde ved Avedøre Havnevej i Rødovre, da han så en mand og en kvinde, der var oppe at skændes.

Under skænderiet slog gerningsmanden kvinden, hvilket fik den yngre mand til at henvende sig til ham for at få ham til at lade kvinden være i fred.

Det resulterede i, at gerningsmanden trak en kniv og stak den yngre mand i venstre lår og i maven, hvorefter gerningsmanden og kvinden løb fra stedet.

Overfaldet fandt sted 5. december 2015 mellem omkring klokken 22.20.

- Der er tale om en alvorlig sag, som oven i købet går ud over en borger, der forsøger at lægge sig imellem, da han bliver vidne til vold. Vi håber at offentligheden kan hjælpe os videre, siger politikommissær hos Københavns Vestegns Politi, Søren Andersen.

Politiet hører derfor gerne fra borgere i området, der har set noget i forbindelse med knivstikkeriet eller da gerningsmanden og kvinden flygtede fra stedet.

Gerningsmanen beskrives som værende dansk af udseende, 20-23 år gammel, 180-185 cm høj, almindelig af bygning og lys i huden.

Han var iført sort fleecejakke med påskriften EA7 på venstre bryst samt beige Timberland-støvler. Han var desuden bevæbnet med en lille kniv.

Kvinden var ligeledes dansk af udseende, 19-22 år, 165-170 cm høj, og almindelig af bygning. Hun havde langt, lyst hår og var iført sort jakke.

Københavns Vestegns Politi modtager henvendelser i sagen på telefon 114 eller 43861448.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik