Viceborgmester lockouter måske sig selv

Ender det med storkonflikt i Danmark, så kommer Rødovres 2. viceborgmester til at lockoute sig selv. Han er nemlig ansat i nabokommunen.

Rødovres 2. viceborgmester kan stå i en speciel situation, hvis det ender med storkonflikt i starten af april. Som ansat i et jobcenter i nabokommunen bliver han selv lockoutet, hvis der ikke findes en løsning. Men som Rødovres 2. viceborgmester er han også selv med til at lockoute offentligt ansatte i sin egen kommune, det skriver Rødovre Lokal Nyt:

- Jeg er medlem af HK, arbejder på et jobcenter i en nabokommune og har modtaget lockoutvarsel fra Kommunernes Landsforening, som jeg render til møder i som kommunalbestyrelsesmedlem. Lidt karikeret lockouter jeg mig selv i en konflikt, som ingen siger, at de ønsker, siger Peter Mikkelsen til Rødovre Lokal Nyt.

En ulige kamp

På trods af at han reelt fungerer som arbejdsgiver for de offentligt ansatte i Rødovre Kommune, mener han, at medarbejdernes kamp er ulige. Han minder om, at det nok var de faglige organisationer, som startede med at varsle konflikt, men at Kommunernes Landsforening svarede igen ved at svare igen med en større lockout:

- En ulige kamp, da de faglige organisationers strejkekasser ikke rækker langt mod statskassen. I den sammenhæng er der ingen sammenligning til konflikter på det private område, siger Peter Mikkelsen til Rødovre Lokal Nyt

I Rødovre lockoutes blandt andet alle folkeskoler, alle daginstitutioner, jobcentret, sundhedsplejen, sygeplejersker, sundhedsplejersker, tandklinikassistenter, tandplejere og tandlæger.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Politik

Lauritz Lindboe Wind overfald blurred

playS vil give voldsdømte karantæne fra barer om natten

amdisenogbjørstorp

"Et forsøg på snyd" før drama-valg i S: Samme kreditkort oprettede 33 medlemskaber

20160309-162009-3-1920x1281we

Gentoftes stemmesluger tjekker ud - nu kaster de andre sig over byttet

Hans Toft 2018

Går af efter 28 år som borgmester: ”Han symboliserede det kommunale Konservative”

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere