Ung mand efterlyses for drabsforsøg - politiet offentliggører billeder

Flere personer er anholdt i en sag om drabsforsøg mod en dørvagt i november sidste år. Selve gerningsmanden er stadig efterlyst, og derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

Kan du genkende eller kender du manden på billedet?

Hvis ja, så vil Københavns Vestegns Politi meget gerne høre fra dig.

Manden på billedet er nemlig mistænkt for at stå bag et drabsforsøg på en dørvagt tilbage i november sidste år til en fest på Rødovre Gymnasium.

Vagten blev stukket to gange i brystet med en kniv af en gerningsmand, der endnu ikke er blevet anholdt af politiet. Derfor efterlyser politiet ham nu med overvågningsbilleder fra aftenen.

De to andre personer i videoen, der mistænkes for medvirken til drabsforsøg, er allerede blevet anholdt. 

- Vi har fundet dem, vi mener, er de medskyldige, men trods intensiv efterforskning, er det ikke lykkedes os at finde frem til ham, der begik selve drabsforsøget. Derfor har vi nu valgt at offentliggøre overvågningsvideoen, der viser den unge mand, siger politikommissær Ole Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

 
 
Foto: Københavns Vestegns Politi

Gymnasiefesten fandt sted d. 30 november, hvor dørvagten ved midnatstid blev stukket med kniv. Tidligere på aftenen var en af festens deltagere blevet smidt ud fra festen, og knivstikkene er formentligt en udløber af denne episode.

Umiddelbart inden knivstikkeriet ankom de tre personer på overvågningsvideoen og spurgte ind til den tidligere episode. Efter en længere diskussion med vagterne endte det med, at den efterlyste gerningsmand tildelte vagten to knivstik i overkroppen.

De tre personer flygtede herefter fra stedet. 

Den unge mand, der stak vagten med kniven og er mistænkt for drabsforsøg, beskrives som:

Kan du genkende gerningsmanden, eller har du informationer i sagen, kan Københavns Vestegns Politi kontaktes døgnet rundt på telefonnummer 43861448.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi

36 unge holdt fest i medborgerhus og brød forsamlingsforbud

politiafspærring

Gik amok i hærværksraseri: Knuste ruder på 16 biler og to butikker

25_seconds

playMyndigheder deler oplysninger om kriminelle: Kan blive smidt ud af hele Brøndby Strand

Gerningsmand

playKrænkede pige i metroen: Nu efterlyser politiet gerningsmand

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere