Teenager stukket ned på vej hjem fra bytur

3 mænd med hættetrøjer overfaldt natten til søndag en 19-årig mand med kniv i Rødovre. Politiet mener, at der er tale om et tilfældighedsoverfald og efterlyser vidner.

Den 19-årige mand var på vej hjem fra byen, og da han krydsede Tårnvej i Rødovre, var der en bil, som dyttede af ham. Det oplyser vagtchef Jens Møller fra Københavns Vestegns Politi.

- Han gestikulerer mod bilen og råber et eller andet, hvorefter bilen stopper op, og så springer der tre - måske fire - gerningsmænd ud af bilen og løber hen til forurettede og begynder at slå løs på ham. Under den tumult bliver han stukket med en kniv i låret og pådrager sig et mindre snit, siger Jens Møller.

Den 19-årige er efterfølgende blevet syet på skadestuen, men kom ikke alvorligt til skade. Han har forklaret, at han ikke kender sine overfaldsmænd.

Politiet søger vidner til episoden, og den forurettede beskriver de tre mænd som alle værende af anden etnisk herkomst end dansk. De bar hættetrøjer og mørke cowboybukser. Og bilen de kørte i var en nyere mørk mellemstor bil med LED-forlygter.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

mette frederiksen dukke afbrændt

playFire personer mistænkes for afbrænding af statsministerdukke

Politibil nat

Politiet lukker fest og sigter 31 personer

25_seconds

playPoliti kalder sag om afbrændt Mette Frederiksen-dukke for "alvorlig"

mette frederiksen dukke brændt af

playDukke af Mette Frederiksen med truende besked brændt af under demonstration

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere