Storcenter i Facebook-storm efter aflyst rapkoncert

Koncert med rapperen Gilli blev aflyst i sidst øjeblik i Rødovre Centrum ’grundet tekniske problemer’. Men den forklaring køber folk ikke.

Rødovre Centrum er havnet i lidt af et uvejr på Facebook i kølvandet på en aflyst rapkoncert fredag aften. 

Den danske stjernerapper Gilli skulle spille koncert på Festpladsen ved centeret. Men koncerten blev aflyst i sidste øjeblik, og de mange forventningsfulde fans måtte gå slukørede hjem fra centeret, der blev lukket før tid.

Rødovre Centrum meldte efterfølgende ud på Facebook, at aflysningen skyldtes 'tekniske problemer'. Men hos Vestegnens Politi lød forklaringen, at der havde en utryg stemning blandt publikum, kunder og de forretningsdrivende. 

-  Jeg kunne forestille mig, at centeret blev overrasket over de mange fremmødte. I uroen valgte de (centeret, red.) at lukke centeret før tid, og vi har assisteret, sagde politiets vagtchef til BT, som skriver, at der opstod der tumult foran scenen, da aflysningen blev annonceret.

I løbet af det forgangne døgn er det strømmmet ind med kommentarer på Rødovre Centrums Facebook-side fra folk, der var mødt op til koncerten.

'Ikke i orden'

Mange af dem er negative og beskylder centeret for at lyve og komme med bortforklaringer, når de skriver, at det var tekniske problemer, som var årsagen til, at koncerten gik i vasken .

- Hvorfor ikke bare være ærlig? Nogle folk kunne ikke opføre sig ordentligt . Simpelthen ikke i orden. Vi havde aflyst anden aftale på grund af at vi ville ind og høre Gilli, og så skal nogle ødelægge det, skriver Sarah Ejbjerg Jensen.

Andre er noget mere sarkastiske.

- Det må være voldsomme “tekniske problemer” siden der blev reageret så voldsomt, og vi blev lukket så hurtigt hva’?, skriver Kristine Hippe Nielsen.

- Hvis du spørger min lillebror på 10, så var det simpelthen fordi folk kom op at slås, skriver en anden.

For få vagter

Andre kan fortælle, at der kun var få vagter sat på til at styre sikkerheden, hvilker efter deres vurdering ikke var nok.

- Det var rædselsfuldt, og centeret var slet ikke klar på at løfte opgaven, da balladen brød ud ... to sølle center vagter så jeg stå ved scenen og intet mandskab ude i siderne ... Lidt over klokken 21 forlyder det, at Gilli er aflyst grundet 'tekniske' problemer ... Derefter begynder folk at skubbe, og nogen begynder slagsmål midt højre siden ... Fandeme en trist oplevelse, skriver Rinna Sommer.​

Rødovre Centrum har endnu ikke besvaret nogle af kommentarerne.

Centerets marketingsdirektør fastholder over for BT, at aflysningen skyldtes tekniske fejl. Hun siger også, at centeret ikke lukkede før tid.

TV2 Lorry har lørdag forgæves forsøgt at indhente en kommentar fra centeret.  

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

60_percent

playDigteren Peter Laugesen om klimaforandringerne: Det er trist at være magtesløs tilskuer

Roskilde Festival Foto Maria Albrechtsen MortensenRitzau Scanpix

Kulturminister foreslår tilpasset støtteordning til festivaler

Zoologisk Have

Trods grønt lys: Zoologisk Have og andre kulturoplevelser åbner ikke mandag

20200423-131709-L-1920x1280we

Trods massivt underskud: Dinosauerne indtager Københavns Zoo til foråret

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere