Rødovre-cheftræner siger op med øjeblikkelig virkning

Magnus Bogren forlader ishockeyklubben Rødovre Mighty Bulls for i stedet at blive træner i hjemlandet Sverige.

Cheftræner Magnus Bogren stopper i Rødovre Mighty Bulls med øjeblikkelig virkning.

Det skriver klubben i en pressemeddelelse.

Svenskeren har valgt at benytte sig af en klausul i sin kontrakt, som giver ham mulighed for at udtræde af kontrakten, såfremt han har fået et cheftrænerjob i enten SHL eller Hockeyallsvenskan hjemme i Sverige.

Der nævnes ikke noget om hvilken klub, Magnus Bogren fremover skal stå i spidsen for. Men det fremgår, at holdet spiller i den næstbedste svenske liga, Hockeyallsvenskan.

- Jeg fik lidt pludseligt en henvendelse fra en Hockeyallsvenskan-klub, som endte med at komme med et tilbud, som jeg ikke følte, at jeg kunne sige nej tak til.

- Det er ikke hver dag, at man får en sådan chance som træner, og jeg følte samtidig, at det var det rigtige for mig. Man ved ikke, hvornår et sådan tilbud dukker op igen, siger Magnus Bogren i pressemeddelelsen.

Sportschef ærger sig

Sportschef Jørgen Illemann ærgrer sig over, at svenskeren, der har været i Rødovre i to år, forlader klubben.

- Men vi kendte til præmissen, så på den baggrund er der ingen "bad feelings" fra vores side. Det har ligget i hans kontrakt, at han kunne gøre dette inden 31. marts, siger Jørgen Illemann i pressemeddelelsen.

Rødovre Mighty Bulls røg i sidste uge ud af slutspillet i Metal Ligaen efter at have tabt fire kampe til Sønderjyske i kvartfinalen.

- Jeg har haft to rigtig gode år i Rødovre og har befundet mig rigtig godt i både klubben og byen. Jeg vil gerne sige tak til alle, som jeg har været engageret med og til alle dem, som jeg har samarbejdet med gennem de seneste to år.

- Samtidig vil jeg gerne ønske Rødovre alt muligt held og lykke i fremtiden. Og hvem ved, måske krydser vores veje igen på et senere tidspunkt, fortæller svenskeren.

Med aftrædelsen betyder det nu, at alle sejl sættes ind for at finde Bogrens afløser.

- Det er bestemt ikke noget, der giver os noget mere fritid hen over sommeren, men vi tager arbejdshandskerne på og er overbeviste om, at vi nok skal lande en ny god træner og et godt fundament af spillere, som han så kan bygge videre på, siger sportschef Jørgen Illemann.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Jonas Wind

FCK-profiler testet positive for coronavirus

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere