Politi afspærrede boligområde: Mand overfaldet af 'større gruppe'

Et større område i Rødovre blev afspærret og efterforsket af politiet fredag aften, efter et større overfald, hvor en person blev udsat for vold.

Arkivfoto Foto: Kim Haugaard - Scanpix & ritzau

En 17-årig mand blev fredag aften overfaldet i boligområdet Maglekær, der ligger i Rødovre.

Ifølge politiet var der tale om et større antal personer, der tilsyneladende umotiveret angreb den 17-årige.

Fredag aften oplyste Københavns Vestegns Politi til Ritzau, at politiets formodning er, at ovrefaldet kan omhandle euforiserende stoffer.

Læs også Mødested for unge blev beskudt tirsdag: Politiet søger vidner

Det oplyser Københavns Vestegns Politi til TV 2 Lorry.

- En ung mand kommer gående i Maglekær, og bliver herefter overfaldet af ukendte årsager, siger Peter Grønbek, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi, og tilføjer:

- Det var en større gruppe af personer med udenlandsk udseende, som angriber, og offeret bliver stukket med en kniv i balden.

Vidner på stedet oplyser til Ekstra Bladet, at der var tale om en gruppering på mellem 15 og 30 personer i den gruppe, som overfaldt den 17-årige.

Københavns Vestegns Politi valgte herefter at afspærre en større del af boligområdet efter overfaldet, hvor der blev søgt med både politihunde og betjente.

Læs også Unge skaber utryghed i butikscenter

Vagtchef Peter Grønbek oplyser dog, at det ikke er lykkes at få fat i nogen af voldsmændene, ligesom et forhør med offeret ikke har kunne bibringe nyt i sagen. 

- De (gerningsmændene, red.) forsvandt hurtigt fra stedet, så nu ligger sagen hos efterforskning, siger han til TV 2 Lorry lørdag morgen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik