Hårdt såret mand fundet på gaden

To mænd er anholdt efter knivstikkeri fredag aften i Rødovre. Offer er ikke længere i livsfare.

Foto: Presse-fotos.dk

En mand, som fredag aften blev bragt til Rigshospitalets traumeafdeling i kritisk tilstand efter et knivstikkeri, er uden for livsfare.

Det oplyser vagtchef Lars Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi tidligt lørdag morgen.

To personer, som blev anholdt i forbindelse med sagen, er fortsat i politiets varetægt, tilføjer vagtchefen.

- En af vores patruljer finder den forurettede liggende ud for adressen Rødovre Stationsvej 1 klokken 22.47. De giver ham livreddende førstehjælp, og kort tid efter bliver han bragt til Rigshospitalet.

- Det er uden for enhver tvivl, at han er blevet stukket med en kniv, oplyste vagtchef Lars Jørgensen tidligere på natten.

Mangler fortsat gerningsvåben

Politiet har i løbet af nattetimerne finkæmmet det sted, hvor den sårede mand blev fundet, men der er endnu ikke dukket et gerningsvåben op.

Efterforskerne har dog ifølge vagtchefen en formodning om, hvor våbnet er.

Af hensyn til efterforskningen ønsker politiet ikke at oplyse andet end kønnet på offeret og de to mistænkte personer, som blev anholdt i nærheden af det sted, hvor den sårede mand blev fundet.

- De to er ikke videre meddelsomme, men de har fortalt, at de er venner med den forurettede. Men det betyder jo ikke nødvendigvis, at de ikke har gjort det, siger vagtchefen.Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik