Flere kvinder melder sig i sag om sex-hypnotisør

Politiet får stadig flere henvendelser fra kvinder om mulige overgreb i en hypnotisør-klinik i Rødovre. Otte kvinder har foreløbig henvendt sig.

Vestegnens Politi har fået henvendelse fra 8 kvinder i sagen om en hypnotisørs sexmisbrug af en ung pige. Foto: TV 2 Lorry

Vestegnens Politi efterlyste i går kvinder, der har været udsat for  seksuelle overgreb hos en hypnotisør i den nu nedlagte klinik Hypnotic i Rødovre Centrum. 

Efter sagen kom frem i medierne fik politiet henvendelse fra seks kvinder, og siden efterlysningen i går har yderligere to kvinder rettet henvendelse til politiet. 

- Med den verserende sag, er vi oppe på i alt ni kvinder, der har rettet henvendelse om mulige overgreb, fortæller Hans Christian Tonnesen, Politikommissær, Vestegnens Politi.   

Nu skal politiet afhøre kvinderne og afgøre, om de vil sigte den 42-årige hypnotisør for flere tilfælde. 

Læs også Politiet søger ofre for seksuelle overgreb af hypnotisør

Seksuelle overgreb i klinik

Den 42-årig hypnitisør er sigtet for at have begået seksuelle overgreb, mens han havde en 16-årig pige i hypnose i klinikken i Rødovre Centrum.

Han er sigtet for "groft misbrug af en persons arbejdsmæssige, økonomiske eller behandlings- eller plejemæssige afhængighed skaffer sig samleje med den pågældende". Det kan give op til fire års fængsel.

De formodede overgreb skulle have fundet sted mellem juli 2015 og juni 2016, skriver BT.

Har du nyt i sagen,  kan du henvende dig til Københavns Vestegns Politi på 4386 1448. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik