Efter biljagt: Politiet søger vidner, der var tæt på at blive ramt

Føreren af en rød VW Golf nægtede at stoppe, og det endte derfor i en biljagt med politiet i Rødovre. Politiet søger nu vidner til episoden.

Kort før klokken 17 mandag aften forsøgte en patrulje fra Københavns Vestegns Politi at stoppe føreren af en rød VW Golf i Rødovre.

Føreren nægtede dog at standse og valgte i stedet at trykke på speederen og køre væk.

Patruljen satte straks efter i en biljagt, der varede godt fem minutter, og som medførte flere farlige situationer undervejs.

- Flere af vores køretøjer kommer til, og den røde golf ender med at køre over for rødt et par gange, og den kom også op på en cykelsti undervejs, siger vagtchef hos Københavns Vestegns Politi, Thomas Christensen.

Biljagten endte i et villakvarter nede ved Damhussøen, hvor den røde Golf kørte i Harrestrup Å. Man fik fisket manden op ad vandet, og han blev efterfølgende anholdt, og politiet skal nu undersøge nærmere, om manden var påvirket, og hvorfor han valgte at flygte.

På trods af anholdelsen søger Københavns Vestegns Politi efter vidner, der har set den vilde kørsel omkring Tårnvej, Rødovre Parkvej, Roskildevej og omkring Damhussøen i Rødovre.

- Det gør vi, fordi vi rigtig gerne vil høre fra vidner, der har måttet undvige eller har været tæt på at blive kørt ned, som vi så kan bruge i vores bevis mod ham her, siger Thomas Christensen.

Har du oplysninger i sagen kan du ringe til politiet på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Christiania Pusher Street

65 personer sigtet for at sælge hash udenfor Christiania

Bomberør

17-årig risikerer forhøjet straf for at skyde med bomberør mod tre betjente

Politibil

Politi efterlyste 13-årig: Nu er hun fundet i god behold

Kvinde overfaldet Tisvildeleje

Tidligere patient erkender dødelig vold mod læge

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere