AQUA klar med hitparade til 90'er-fest - dog uden "spike-hår"

Festivalen "Vi elsker 90'erne" præsenterede mandag navnene til næste års fest. Det altoverskyggende hovednavn var AQUA, der er blevet genforenet til begivenheden.

Lyden af AQUAs 90'er-kulthits som Barbie Girl og Doctor Jones vækker minder om benvarmere, strithår og lakstøvler. Nu er de blevet genforenet for at spille til festivalen 'Vi elsker 90'erne'.

quote - Det at have lavet soundtracket til en masse menneskers liv, det er noget, der betyder mere og mere for mig, jo ældre jeg bliver.

Søren Rasted

Mandag eftermiddag løftede festivalen sløret for navnene til næste års musikfest. Hovednavnet er AQUA, men festivalen byder også på mange andre kendinge fra 90'erne - 2 Unlimited, Culture Beat, Whigfield, Diskofil og Brooklyn Bounce.

Stifteren Riffi Haddaoui lagde ikke skjul på, at det er en kæmpe sejr og kulminationen på tre års kamp, at AQUA nu kan stå øverst på festivalplakaten:

- Det er jo helt fantastisk. Det er en drøm, der går i opfyldelse. Vi siger, at vi er verdens største 90'er-fest, og nu kan vi endelig sige, at vi også har et af de absolut største navne fra den gang. Jeg er stolt, og jeg er beæret.

AQUA består i dag kun af Søren Rasted, Lene Nystrøm og René Dif, efter at Claus Norreen for nylig meldte sig ud af bandet. Den resterende trio er stolt over, at så mange stadig har så stærke følelser for deres musik:

- Det at have lavet soundtracket til en masse menneskers liv, det er noget, der betyder mere og mere for mig, jo ældre jeg bliver. Når der enten i Danmark eller i et andet land kommer nogen hen og siger, at man har betydet ret meget for dem. Det er en virkelig dejlig fornemmelse, fortæller Søren Rasted og bliver suppleret af bandmedlem og hustru Lene Nystrøm:

- I dag kan man også tage det ind på en anden måde, fordi man har ro i sit liv. Hvis man møder en mand på gaden eller en pige på en klub, som fortæller, hvor meget vi har betydet for dem, så tager du det virkelig ind. Det går lige ind i hjertet.

Endagsfestivalen starter i Rødovre den 27. maj, men vil turnere over hele landet i løbet af næste sommer.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Klovn

Fortryder afslutning: Nu bliver det rigtig pinligt med gammelmands-problemer

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

Rødovre

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere