Serie Retromad – De ikoniske steder

11:30

Dette afsnit

Forførende Forårsrulle (4:5)

10.000 hjemmelavede forårsruller er hvert år i 50 år trillet igennem den ægte Kina Grill på Buddinge Hovedgade, fordi de er klasse. Køkkenchef Dak på Kiin Kiin har udviklet en ’inside out’ version, der er en catwalk værdig.

11/11/2019

Der er en modkultur i tiden, som får især mange unge til at omfavne den brune mad, der lever i Hovedstadsområdets mest episke grillbarer, pølsevogne og kroer. Her i serien besøger journalist og madblogger Niklas Roar klassiske grillbar-steder, der stadig har godt tag i deres publikum, og sætter udviklingen i perspektiv ved at se, hvordan deres klassiske serveringer som hotdog og bøfsandwich har transformeret sig på regionens mere nutidige steder i tråd med de gastronomiske trends og sundhedsmæssige normer i 2019.

Alle serier A-Å