Serie Retromad – De ikoniske steder

05:56

Dette afsnit

Brillante Bøf Bearnaise (3:5)

I 1980’erne kostede en bøf med bearnaise og bølgefritter 25 kroner på Blovstrød Kro. Prisen er ændret, men retten står lige så skarpt som dengang. På Bistro PanPan serverer topkokken Casper Sobczyk en særlig bearnaise til sin verdensberømte smørbøf, der kan sælges for 550 kr.

04/09/2020

Sæson 1: Der er en modkultur i tiden, som får mange at omfavne den brune mad, der lever i Hovedstadsområdets mest episke grillbarer, pølsevogne og kroer. Journalist og madblogger Niklas Roar besøger ikoniske grillbar-steder, der stadig har godt tag i deres publikum, og dem, der har udviklet de klassiske retter i tråd med tidens de gastronomiske trends og sundhedsnormer.

Sæson 2: Vi skal ikke længere tilbage end 1980’erne, før man ikke kunne ringe efter en pizza eller købe en kebab på vej hjem fra byen. Journalist og madblogger Niklas Roar undersøger nogle af de favoritter, der er kommet til os udefra, men i dag føles helt normale. Kom med til de ikoniske steder i Lorryland, der serverer de originale versioner og dem, der nytænker de populære retter.

Afsnit

Alle serier A-Å