Nyt tiltag: Regionsrådsformand vil i dialog med borgerne

Regionsrådsformand i Region Sjælland indkalder borgere til møde, hvor de kan ytre deres meninger og komme med idéer til formanden.

Hvis du bor i Region Sjælland og har indspark til eksempelvis sygehusdebatten, så har du nu mulighed for at lufte dem.

Regionsrådsformanden Heino Knudsen fra Socialdemokratiet lancerer nu et nyt tiltag, hvor borgere kan mødes én og én med formanden og komme med deres forslag til, hvordan regionen kan blive bedre til at varetage opgaverne.

- Borgerne og medarbejderne er dem, der har kendskab til dagligdagen i Region Sjællands behandlingstilbud. Derfor er det vigtigt, at jeg som regionsrådsformand lytter. Jeg skal vide, hvad de oplever, og de skal vide, hvorfor vi gør, som vi gør i regionen, siger Heino Knudsen regionsrådsformand i Region Sjælland.

Under navnet "Sæt formanden i stævne" inviterer Heino Knudsen i løbet af det næste års tid borgerne til en række én-til-en møder på regionens sygehuse.

Man kan vælge at indsende sine spørgsmål og idéer på forhånd, men man kan også bare troppe op på dagen og tale med regionsrådsformanden.

- Møderne skal være på borgernes præmisser. Jeg vil gerne have en åben dialog med dem ud fra det, som de gerne vil tale om, siger Heino Knudsen.

De første to mødedage er allerede fastlagt.

Det første foregår på Sjællands Universitetshospital, Roskilde den 2. maj fra klokken 17.00 til 19.00. Det næste finder sted på Nykøbing Falster Sygehus den 6. juni fra klokken 17.00 til 19.00.

Sådan kommer du i dialog med regionsrådsformanden

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20210226-105352-L-1920x1277we

playOverborgmesterkandidat "fik kaffen galt i halsen", da hun så nyt nattelivs-udspil

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

nybyggeri carlsbergbyen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

Region Sjælland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere