Mødrehjælpen mangler støtte til sommeroplevelser for børn

1.279 børnefamilier har søgt Mødrehjælpen om støtte til at give børnene en god oplevelse i sommerferien, men der er ikke penge til at hjælpe alle.

En tur i Den Blå Planet, Sagnlandet Lejre eller Bon Bon Land, en frokost og en is til dessert. Mødrehjælpen er i gang med at samle penge ind til familier, der ikke har mulighed for at give deres børn en sommerferie med sjove oplevelser. 

1.279 familier har søgt om sommerhjælp, og indtil videre er 1.199 familie godkendt. 

Mødrehjælpen håber nu, at flere vil give et bidrag, for kommer der ikke flere penge ind, så er der 497 familier, der ikke får hjælp. Det skriver Mødrehjælpen i en pressemeddelelse.

- Det er rigtigt ærgerligt – for vi taler her om udsatte familier, der vitterligt ikke har ressourcer og overskud til at give deres børn en tur til en forlystelsespark eller andre oplevelser, der koster penge. Og for ikke at føle sig udenfor vil børnene jo gerne have noget sjovt at fortælle, når de kommer tilbage til skolen efter ferien, siger Nanna Boysen, der er socialrådgiver i Mødrehjælpen og dagligt har kontakt med de trængte familier. 

Ud over adgangsbilletten til forlystelsesparken, er der 200 kroner pr. barn til transport, og derudover 200 kroner pr. barn til frokost og is. Det er pengene til transport og forplejning, som Mødrehjælpen samler ind til.

Indsamlingen varer frem til d. 22. juni. 

Mødrehjælpen står også for julehjælp til trængte børnefamilier, men det er første gang organisationen har iværksat en landsdækkende sommerhjælpskampagne. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

acdb5ca2-de8f-452c-a7d2-b8a65843a1b8

Københavns Universitet forbyder tema i introuge

nybyggeri carlsbergbyen

Flere og flere københavnske boliger er uden bopælspligt

Genåbning i Køge mandag d. 1. marts

Rød løber, blomster og tårer: Sådan foregik genåbningsfest i Køge

skibe københavn

Med Lynetteholm følger en farlig indsejling for store skibe og fritidssejlere

Region Sjælland

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere