Bakterie-kyllinger tilbagetrækkes

Løgismose tilbagekalder to partier af deres kyllinger, da der er fundet en for stor mængde af bakterier i fjerkræene.

Der er sporet et alt for højt indhold af campylobacterbakterier i en stor mængde Løgismose-kyllinger, der allerede er blevet langet over disken i diverse supermarkeder. Det beskriver Fødevarestyrelsen på deres Facebookside. 

Kyllingerne har været tilgængelige i Føtex Food og i Netto'er på hele Sjælland. 

Helt specifikt drejer det sig om Løgismoses hele kyllinger, der havde sidste anvendelsesdato i går, men altså stadig sagtens kan ligge på enten køl eller frys hjemme hos forbrugerne. 

Fødevarestyrelsen anbefaler, at du kyler kyllingen ud, hvis du er i besiddelsen af den på nuværende tidspunkt.

Der kan opstå infektion med campylobacterbakterierne, hvis kyllingkødet ikke tilberedes gennemstegt, eller hvis der sker en krydsforurening med andre fødevarer under tilberedningen. 

Symptomerne heraf er blandt andet diarré, kvalme, mavesmerter, feber og opkast. 


Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik

Oversigt

Seneste nyt

    Overblik

    Overblik