VM-maskotten i ishockey er på glatis for første gang

VM-maskotten i ishockey 2018 skulle for første gang placere andefødderne på is hos Ørestad Skøjtehal i dag, hvor TV 2 Lorry fik et eksklusivt møde med den.

De springer rundt, giver high-fives og masser af kram til publikum. Det er VM-maskotterne i ishockey 2018, der er tale om. 

VM-maskotten Duckly kom for første gang i dag på glatis, hvor TV 2 Lorry fik et eksklusivt møde med den officielle maskot.

- Vi bruger H.C. Andersens eventyr om den grimme ælling, for vi skulle finde en maskot, som alle kunne forholde sig til. Det skal både være børn, voksne, danskere og udlændinge, siger Enver Hansen, som er direktør for VM i ishockey 2018. 

quote Vi prøver at gøre lidt ved øjenbrynene, for vi synes, at den ser lidt hidsig ud. Så den vi får hjem til VM, der ser Duckly lidt mere venlig ud.

Enver Hansen, direktør for VM i Ishockey 2018.

Duckly var da også populær blandt de mange fremmødte børn, der dog synes, at maskotten minder meget om Anders And.

-Duckly kunne godt ligne Anders And lidt, men Duckly er faktisk helt sin egen. Duckly finder sig ikke i noget. Den er dygtig, sjov og klog, forklarer VM direktøren.

"Han ser lidt for hidsig ud"

Til VM i ishockey 2018 vil der i alt være to maskotter, der vil forsøge at få publikums opmærksomhed. Men hverken maskotterne eller personerne inde i dem er fra Danmark. Det er nemlig kinesiske skuespillere, der gemmer sig ind i Duckly.

Det er betaversionen, der skøjter på isen hos Ørestad Skøjtehal i dag, og Duckly skal altså sendes tilbage til Canada, hvor maskotten produceres. 

- Vi prøver at gøre lidt ved øjenbrynene, for vi synes, at den ser lidt hidsig ud. Så den vi får hjem til VM, der ser Duckly lidt mere venlig ud, siger Enver Hansen, som er direktør for VM i Ishockey 2018.

I 2018 skal Danmark for første gang nogensinde være vært for VM i ishockey, hvilket er den øverste række i ishockey. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

20_percent

playHæderkronet boldklub venter spændt på mulig genåbning: "Det betyder jo alt"

ipiccy_image

playTvillingebrødre på glatis: Hockeyfamilie lavede egen bane i baghaven

20180408-132422-L-1920x1277we

København vil være verdens mest aktive storby

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere