Vejdirektorat: Kør af sted i rigtig god tid

Kom ud døren i god tid mandag morgen, hvor det meste af landet er dækket af sne.

Hvis man skal ud døren og i skole eller på arbejde mandag morgen, så gælder det om at komme lidt tidligere ud af starthullerne end normalt. Sneen dækker det meste af landet og gør det lidt mere besværligt at komme frem, lyder det fra Vejdirektoratet.

- Det er en rigtig god idé at være ekstra opmærksom og køre i god tid, siger Stine Hansen fra Vejdirektoratets Trafikcenter.

Hun siger, at statsvejene er blevet ryddet for sne i Nordjylland, Østjylland og hele Sjælland, og de bliver fortsat ryddet løbende. Resten af landets veje er blevet saltet.

- Men det kan være svært at følge med, når det bliver ved med at sne. Man skal være særlig opmærksom, hvis man skal ud og køre på de små veje. Det kan godt tage lidt tid at komme frem, siger Stine Hansen.

Bilister skal være ekstra opmærksomme på, at der kan være fygning de steder, hvor der stadig er sne på vejene, tilføjer hun.

Søndag rasede snestormen over hele landet, og dækkede vejene i hvidt. Det betød blandt andet, at Falck og Dansk Autohjælp tilsammen måtte rykke ud og hjælpe 1800 nødstedte bilister.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

tour de france ruten

playRuten skal nærstuderes: Tour de France-arrangør besøger København og Roskilde

20200702-092517-A-1920x1369we

Priser på op til 10 millioner kroner: Forældrekøb boomer i København

parkering p-plads parkeringsplads

Røde partier vil begrænse biler i København – men har netop stemt for 167 nye p-pladser

Hunde nær

Her dræber løse hunde et rådyr: -Det lignede noget fra Discovery Channel

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere