Travlhed på Hillerød Hospital

Overbelægning har skabt travlhed på Hillerød Hospitals lungeafdeling. Ledelsen vil nu forsøge at gøre noget ved problemet ifølge Frederiksborg Amts Avis.

Foto: TV2/Lorry

Når personalet på Hillerød Hospitals lunge- og infektionsmedicinske afdeling har travlt, kan man som patient risikere at måtte vente op til en halv time, før man kan få lov til at komme på toilettet.
Det oplevede Peter Hennings 46-årige datter, da hun i sidste uge var indlagt på afdelingen, hvor sygeplejerskerne efter hans opfattelse måtte løbe alt for stærkt.
- Personalet fortalte mig, at de ikke havde mere travlt end normalt. Havde der været en epidemi, kunne jeg forstå det, men hvis det her er ved at være normalen, og vi samtidig har arbejdsløse sygeplejersker, er det jo helt galt, mener Peter Henning.
Hospitalsdirektør Suzanne Aaholm erkender, at der har været for travlt på lungeafdelingen.
- Det er vi opmærksomme på i direktionen, og derfor har vi truffet en beslutning om fordelingen af senge. Vi har valgt at flytte senge og personale til afdelingen fra andre kirurgiske afdelinger, siger direktøren, som håber på at kunne indrette den nye afdeling allerede i løbet af en måned til halvanden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik