Total tavshed om erhvervs-direktørs afsked

Direktøren i Helsingørs turist- og Erhvervsselskab Anders Chr. Hjort forlader sin stilling med øjeblikkelig virkning. Årsagen og betingelserne fra fratrædelsen er fuldstændigt mørkelagt. Det skriver Frederiksborg Amts Avis

Foto: TV2/Lorry

Direktør i Helsingørs kommunalt finansierede turist- og erhvervsselskab Vækst og Viden A/S Anders Christian Hjort fratræder med øjeblikkelig virkning, og såvel selskabets bestyrelsesformand Jens Frimann Hansen som sagens hovedperson ønsker ikke at oplyse noget om årsagen, og betingelserne for fratrædelsen.

Direktør i Vækst og Viden Anders Christian Hjort, har efter aftale med en enig bestyrelse i dag valgt at fratræde sin stilling med øjeblikkelig virkning, hedder det i en officiel pressemeddelelse udsendt af Helsingør Kommune på vegne af Vækst og Videns bestyrelsesformand Jens Frimann Hansen.

Bestyrelsesformand Jens Frimann Hansen ville i aftes ikke kommentere årsagen til den pludselige afsked overfor Frederiksborg Amts Avis. Han kunne dog oplyse, at han først modtog anmodningen om en fratrædelse fra direktørens side for mindre end et døgn siden.

Direkte udspurgt om der var tale om en fyring, så er bestyrelsesformandens svar, at der er tale om en personalesag, og at han ingen kommentarer har.

Jens Frimann Hansen ønsker heller ikke at svare på om Anders Chr. Hjort har fået nogen form for fratrædelsesordning.

Hvis jeg siger mit job op, så får jeg ikke løn bagefter. Er det samme tilfældet med Anders Chr. Hjort? Det har jeg ingen kommentarer til, lyder svaret.

Frederiksborg Amts Avis har det seneste år sat fokus på selskabets manglende resultater i forhold til at tiltrække arbejdspladser til kommunen. Samtidig er selskabet med den højt profilerede leder Anders Chr. Hjort kendt for at gå ud i medierne med storstilede projekter som en højbro fra Helsingør til Helsingborg forsynet med et fire kilometer langt shoppingcenter.

Det var i går ikke muligt at få en kommentar fra Anders Chr. Hjort.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik