TOP 10: Her er årets mest sete videoklip

Gik du glip af årets største nyheder? Vi har samlet de ti mest sete nyhedsindslag fra 2017.

Der er kun otte dage tilbage af 2017. Derfor er det blevet tid til et tilbageblik på nyhedsåret der gik.

Det har været et år med en meget presset beskæftigelsesborgmester i København, familier der blev smidt ud af Danmark, og i den mere muntre end fejrede verdens ældste homoværtshus et stort jubilæum. 

Direkte fra Valby, hvor den radikale beskæftigelsesborgmester Ann Mee Allerselv i aften sidder ansigt til ansigt med et hav af frustrerede borgere, der har fået nej til førtidspension.

 

Den tyrkiske familie tæller et svært retarderet familiemedlem. Familien vil gerne betale for alt og passe hende selv. Alligevel skal hun ud af landet.

 

Imee, der er fra Filippinerne, skulle have forladt Danmark i fredags. Nu er hun gået under jorden med datteren.

 

Overborgmester Frank Jensen afbrød og forlod interview om Amager Fælled efter spørgsmål om konsekvenserne for naturen.

 

Centralhjørnet i det indre København fylder i de her dage 100 år. Det gør det til den ældste homobar i verden.

 

Da en elev fra Køge handelsskole i tirsdags lavede en opdatering, hvor han truede med at skyde sin lærer, var det slået op på den hemmelige og lukkede facebookgruppe Offensimentum. Det er bare en af mange grupper, hvor unge deler ekstremt, voldeligt og krænkende indhold - for eksempel hævnporno. Nogle andre unge internetbrugere, der kalder sig pulterkammerets aktivister, har sat sig for at rense ud i de værste uhyrligheder. De kommer nu med en klar opfording: Der skal mere fokus på hemmelige lukkede facebook-grupper som unge bruge til mobning og trusler.

 

 

 

Vandscootere blæser på reglerne i Roskilde Fjord.
Sagsbehandlingen på de københavnske jobcentre har længe været stærkt kritiseret. Nu viser det sig, at et jobcenter uretmæssigt har hevet borgere ind til lægeundersøgelser i baglokalet

 

Vi var i dag på gaden for at tale med de udenlandske hjemløse, eller romaer, som har været sommerens helt store politiske spørgsmål.

 

Den 31-årige kvinde, der sendte live på Facebook, mens hun kørte galt, er nu blevet sigtet.