Top 10: Det søgte vi efter på nettet i april

Restauranter i Tivoli, græsslåning og hjulskift var populære søgeemner i april, viser statistik fra Krak.

Den 6. april slog Tivoli portene op til en ny sæson, og det fik øjeblikkeligt interessen for havens mange restauranter til at stige gevaldigt. 

Det viser den seneste søgestatistik fra Danmarks største lokale søgetjeneste, Krak, hvor 'Restauranter i Tivoli' var den mest trendende søgning i april.

Statistikken peger også på stigende interesse for bolighandel, da to af landets største ejendomsmæglerkæder, Danbolig og EDC, begge er på månedens liste over de 10 mest trendende søgeord - altså søgeord, der oplever den hurtigst voksende interesse.

- Udviklingen i søgningerne på Krak er ofte sæsonbetonet, og man må sige, at vi ser et helt bogstaveligt eksempel på dette i forbindelse med den nye Tivoli-sæson. Mange brugere har været inde og tjekke, hvilke restauranter Tivoli byder på i år.

- Tilsvarende siger man traditionelt, at påsken skyder højsæsonen på boligmarkedet i gang, og den markant stigende interesse for ejendomsmæglere tyder på, at det også var tilfældet i år, siger Kristoffer Apollo, kommunikationschef i Eniro Danmark, der står bag Krak.

Søgestatistikken for april viser desuden, at vi er i fuld gang med at omstille os til foråret. Søgninger på ord som plæneklippere, græsslåning og hjulskift steg yderligere i popularitet og forstærkede dermed de forårsvinde, som Krak allerede kunne konstatere i søgningerne for marts.

Her er de mest 10 trendende søgninger i april

  1. Restauranter i Tivoli
  2. Jobcenteret
  3. Kursus- og konferencecentre
  4. Donuts
  5. Danbolig
  6. Plæneklippere og -service
  7. Græsslåning
  8. Tøjgrossister
  9. Hjulskift
  10. EDC