Tonny Rimsmed er tilbage: Sælger Hus Forbi med nye rim

Måske husker du den hjemløse Tonny Rimsmed, som sidste år "havde det rette klister - til at blive statsminister"? Nu er han tilbage med aviser og rim.

Han er 56 år gammel. Han har været Hus Forbi sælger i snart et årti. Og i 2015 blev han årets helt store virale hit på TV 2 Lorry - fordi han "havde det rette klister - til at blive statsminister". 

quote Ikk' så meget pjat, bare træk det fra i SKAT. 

Tonny Rimsmed om Hus Forbi

Danmarks ukronede Hjemløse-rapper: Tonny Rimsmed. 

Normalt kan man finde ham på Bakken, hvor han har sin faste plads ved Dronningeporten. Men uden for sæsonen holder han til ved Lyngby Storcenter, og her kan man få sig et rim sammen med sin avis. 

- Jeg ved ikke hvordan, det sker bare.

Sådan siger han selv, om de gloser han strør om sig med. Gloser, der gennem tiden har gjort Tonny til et populært og kendt ansigt. 

Nogle gange synes han faktisk, det kan være irriterende, hvis han er færdig med at sælge aviser, og folk så kommer hen og vil snakke, når han mest har lyst til at være lidt i fred. 

Tonny Rimsmed drømmer om, at rimene på sigt kan få ham fra gaden og op på scenen. Men indtil det sker, så kan man finde ham foran Lyngby Storcenter - indtil Bakken åbner igen den 

Men indtil da kan man finde ham foran Lyngby Storcenter, og ved Bakken når den åbner igen 30. marts. 

Herunder kan du gense Tonny Rimsmeds valg-rap fra sidste år.