Tiger-milliardær investerer millioner i GoMore

Lennart Lajboschitz, der blev milliardær, da han solgte butikskæden Tiger, investerer nu i samkørselstjenesten GoMore.

Lennart Lajboschitz har købt sig ind i den danske iværksættersucces GoMore, der er en netbaseret samkørselstjeneste.

GoMore tjener blandt andet penge på at koordinere samkørsel i private biler.

Rigmanden får med sin investering en aktiepost på cirka syv procent i GoMore for et "pænt tocifret millionbeløb", som han selv kalder det i Berlingske.

I 2012 solgte Lajboschitz 70 procent af sit livsværk til den svenske kapitalfond EQT.

Lennart Lajboschitz i 'Ugen Igen' i 2014.  
Lennart Lajboschitz i 'Ugen Igen' i 2014.  

Salget af Tiger indbragte  Lajboschitz  omkring halvanden milliard kroner, som han siden har postet i så forskellige projekter som et folkekøkken i en nedlagt kirke på Vesterbro og en stor ejerandel i sikkerhedsfirmaet Certa, der drives af den tidligere PET-chef Jakob Scharf.

Det skriver Berlingske.

Og nu kaster han sig ind i et andet iværksættereventyr - GoMore - der alene i Danmark har over 400.000 brugere og stadig vokser hastigt.

- Tallene er så store, at ethvert firma ville drømme om at være i kontakt med så mange mennesker. GoMore er et fantastisk firma med et fantastisk potentiale, og der er flere grunde til, at jeg er glad for at investere. For det første tror jeg, at det er en fantastisk god forretning, så det bliver en god investering for mig. Det andet er, at forretningsideen er centreret om deleøkonomi, som jeg synes er interessant, så jeg går også ind i projektet, fordi jeg gerne vil lære noget om det, siger Lennart Lajboschitz til avisen.

I alt har GoMore omkring en million medlemmer.