Tidligere træner for Brøndby afløser Morten Olsen

Er det her Morten Olsens afløser? Flere medier erfarer, at den 62-årige nordmand Åge Hareide bliver ny dansk landstræner.

Morten Olsen stoppede øjeblikkeligt som dansk landstræner, da EM-kvalifikationen glippede tirsdag aften i Parken, men hans afløser kan meget snart være på plads.

Både TV2 og Politiken erfarer, at den tidligere Brøndby-træner og nuværende Malmø-træner, Åge Hareide, bliver Morten Olsens efterfølger i det danske landstrænersæde.

Efter Morten Olsens øjeblikkelige fratrædelse tirsdag meddelte DBU, at man sandsynligvis vil præsentere en ny landstræner allerede inden nytår.

Åge Hareide er 62 år. Fra 2000 til 2002 stod han i spidsen for Brøndby og siden 2014 har han haft stor succes som træner i Malmø.

Morten Olsen havde egentlig kontrakt med DBU frem til næste sommer, men da det blev til samlet nederlag på 3-4 til Sverige i de to EM-playoffkampe, valgte Olsen at træde af med det samme.

"Jeg er blevet enig med DBU om ikke at fortsætte samarbejdet," lød det fra Morten Olsen på pressemødet efter kampen i Parken.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Sport

Nicklas Bendtner

Bendtner er blandt strandede danskere i Dubai

F C Nordsjælland

FC Nordsjælland får ny udenlandsk ejer

Alexander Aslak Nørgaard

Birkerød-svømmer sætter dansk svømmerekord i DM-triumf

Viktor Fischer, FCK

Smitteudbrud hos FCK: Nu er seks spillere ude med corona

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere