Thorning udskyder ring-forslag

Mens mange danskere venter i spænding på, hvordan betalingsringen om København kommer til at tage sig ud, har regeringen måttet udskyde fremsættelsen af lovforslaget, skriver ekstrabladet.dk.

Det fremgår af en skrivelse til Folketingets Udvalg for Forretningsordenen, som Helle Thorning-Schmidt har underskrevet.
'Regeringen har bl.a. i lyset af EU-formandskabet og for at sikre en god lovforberedelse måttet udskyde den planlagte fremsættelse af en række lovforslag,' står der indledningsvis i skrivelsen.
Under punktet 'transportministeren' kan man så læse, at dette bl.a. gælder 'Lov om trængselsafgift i Hovedstaden'. Det fremgår desuden, at loven vil blive fremsat 'Mar II' - altså anden halvdel af marts.
Herefter kan lovforslaget så blive behandlet i Folketinget, inden det sendes i høring, hvor eksempelvis organisationer og myndigheder får mulighed for at kommentere lovforslaget.
I regeringsgrundlaget står der, at betalingsringen vil give et overskud på ca. to mia. Det beløb kan dog vise sig at være betydeligt mindre, når lovforslaget bliver lagt på bordet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Sygeplejerske

Sygeplejerskernes varslede strejke er udskudt for nu

Nemlig.com

Københavns Kommune beskylder firma bag Nemlig.com for underbetaling af chauffører

minimumsnormering

Åben slagudveksling på rådhus om penge til minimumsnormeringer

Skindergade

Bilerne får det røde kort: Gader i København lukkes for biltrafik

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere