Syv Black Friday-tilbud, der er knap så gode

Du kan helt sikkert gøre et kup på Black Friday, men du kan også ende med at købe et produkt, der tidligere har været billigere.

Det er nok de færreste, der ikke har opfattet, at det i dag er Black Friday, og at de fleste butikker derfor bugner med alverdens tilbud.

Men ikke alle tilbud er så gode, at man bare må hive kreditkortet frem og købe, lyder det ifølge Pricerunners direktør, Martin Andersen, der finder mange af Black Friday-tilbuddene skuffer.

For faktisk viser en gennemgang af prismatch-hjemmesiden, at der er en række produkter, som for nylig har kunnet købes langt billigere, end de kan i løbet af fredagens store tilbudsdag.

Det skriver Finans.

- Vi har kigget rigtigt mange priser igennem, og de er bare normale tilbudspriser eller i værste tilfælde dyrere end for nylig. Det er i mine øjne ikke godt nok, siger han til Finans.

Black Friday er stadig godt i gang, og Martin Andersen opfordrer forbrugerne til at undersøge, om de faktisk sparer penge på de køb, de foretager sig.

Der er mange muligheder derude, så man skal være opmærksom på at få sammenlignet prisen på produktet med, hvad du ellers kan få det til i markedet, siger han.

Pricerunner har fundet følgende syv eksempler frem for Finans. I de nævnte tilbud er priserne blevet sammenlignet med den laveste pris på det pågældende produkt inden for de seneste otte uger.

 
 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

wolt

Er sultne efter bedre løn: Fredag aften strejker Wolt-bude i København

Irma i Valby(3)

playFor tre år siden var dagligvarebutik truet af lukning – nu er den kåret som kædens bedste

Bageri

Klamme fund i bagerier udløser politianmeldelse og bøder

eksempler

Se tricksene: Sådan bliver du lokket til at købe mere på nettet

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere