Sygeplejerske: Vi er ved at drukne

På hospitalerne kæmper de i øjeblikket med et dårligt psykisk arbejdsmiljø. Arbejdstilsynet har i i løbet af det seneste år undersøgt arbejdsmiljøet på 11 hospitaler her i TV2/Lorrys område.

Sygeplejerskerne er pressede til det yderste i deres dagligdag. Det viser en ny undersøgelse af arbejdsmiljøet på hovedstadsområdets hospitaler.

På 11 af hospitalerne går det så stærkt, at arbejdstilsynet har tildelt hospitalerne en sur smiley for et dårligt psykisk arbejdsmiljø.

Det drejer sig om hospitalerne i Frederikssund, Hillerød, Gentofte, Glostrup, Roskilde, Køge og Hvidovre og de fire hospitaler i København: Amager, Bispebjerg, Frederiksberg og Rigshospitalet.

- Vi er ved at drukne. Og problemet er, at spidsbelastningerne varer for lang tid, og når de er der, så er de alt for voldsomme. Og det er meget utilfredsstillende, fortæller Jonas Ørting, sygeplejerske på Bispebjerg Hospital.

Den gule smiley er et udtryk for, at hospitalet har fået et strakspåbud, et påbud med en frist eller anden afgørelse fra arbejdstilsynet.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Maddrengen roerer

play13-årig elsker at lave mad: Nu har han skabt sit eget fritidsjob

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere