Støt kampen mod kræft: Spis billig Michelin-mad

Fra den 6.-12. juni kan du være med til at støtte kampen mod kræft, når 60 sjællandske toprestauranter serverer tre-retters menuer til billige penge.

Er du til lækre gourmet-retter til en overkommelig pris, og har du samtidig lyst til at være med til støtte kampen mod kræft?

Så er der godt nyt.

Fra den 6.-12. juni 2016 løber restaurantfestivalen "Spis & Støt" af stablen, og i år deltager 60 sjællandske toprestauranter – heraf 4 Michelin-restauranter.

I uge 23 byder restauranterne indenfor til en tre-retters menu for 250 kr. + billetgebyr, hvoraf 40 kr. går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Det gælder blandt andet anmelderroste restauranter som Taller, Naert, Orangeriet, Raadvad Kro, No. 2 og Støvlet Katrines Hus.

De 4 sjællandske Michelin-restauranter tilbyder en tre-retters menu for 500 kr., hvoraf 80 kr. går til Kræftens Bekæmpelse.

Disse Michelin-restauranter indbefatter Era Ora, Clou, Grønbech & Churchill og Studio. For køkkenchefen på STUD!O, Torsten Vildgaard, har festivalen en helt særlig betydning:

- Kampen mod kræft betyder meget for mig. Jeg mistede selv begge mine forældre til sygdommen sidste år, så jeg har haft det tæt inde på livet. På STUD!O kan vi bidrage med Michelin-oplevelser, og jeg håber på at kunne skabe nogle gode minder og samtidig sende en masse penge den rigtige vej, fortæller han.

Restaurantfestival med vokseværk

Spis & Støt fandt sted for første gang i 2015 i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, DinnerBooking.com og 62 restauranter, og der blev i alt indsamlet en halv mio. kroner til kampen mod kræft.

I år er festivalen vokset i størrelse og omfatter nu 80 toprestauranter landet over – heriblandt 5 Michelin-restauranter.

Hos Kræftens Bekæmpelse glæder chef for events, Lise Atzen Bjerregaard, sig over, at så mange restauranter har lyst til at støtte op om projektet:

- Det er fantastisk med den store opbakning fra restauranterne. De brænder for at gøre en forskel, og mange har personlige oplevelser med familie, venner eller kollegaer, der er ramt af kræft. Gæsterne fra sidste år har også efterspurgt en gentagelse af Spis & Støt, så vi håber, at så mange danskere som muligt vil spise for den gode sag, siger hun.

Billetsalget åbner den 3. maj kl. 10 på spisogstøt.dk 

HVORNÅR: 6.-12. juni 2016

PRIS: Normal-billet: 250 kr. + billetgebyr | Michelin-billet: 500 kr. + billetgebyr

BILLETSALG ÅBNES: Den 3. maj 2016 kl. 10.00

BESTIL BILLET PÅ: spisogstøt.dk

Disse restauranter deltager

Om Spis & Støt

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Sankt Hans hospital

Milliondonation skal hjælpe rekreativ have på vej

Skærmbillede 2021-05-10 kl. 08.56.31

playSvend Brinkmann: "Det er befriende, at vi ikke kan alt"

cykelturisme fjordlandet

Uudnyttet potentiale: Tre kommuner satser stort på cykelturisme

Tivoli fredagsrock

Tivoli udsætter Fredagsrock - lancerer nyt musikkoncept i stedet

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere