Søndagsunderholdning: Hvad skal du lave i dag?

Masser af lækre loppemarkeder, krible-krable-dyr, color run og dans. Denne søndag bugner af gratis underholdning, vi har lavet et lille overblik.

En hel frisk søndag venter på at bliver brugt. Og hvis haven og hovedrengøringen kan vente, og det kan det, har vi samlet et udpluk af søndagens underholdende tilbud.

Først og fremmest er det en fantastisk søndag for loppejægerne. Der er loppemarkeder utallige steder i TV 2 Lorrys områder.

Blandt andet på Kulturhuset, Charlotte Ammundsends Plads, KBH K, Søllerød Loppemarked, Holte Stationsvej, Holte, Genbrugsmarked i Ølstykke, Langdyssevej 4, Ølstykke, Hillerød Loppemarked, Torvet, Hillerød, Nærum Loppemarked, Rundforbivej 295, Nærum, Loppemarked i Højby, Gadekæret, Lejre, og Rita Blå's Lopper, Sønder Boulevard, KBH V.

Hvis man ikke er så meget til lopper, men glad fra andre smådyr, kan man sammen med Danmaks Naturfredningsforening komme til Krible-krabledag. Her kan man låne vandløbsudstyr, bygge en fuglekasse og bage en pandekage over bål. Man kan krible-krable ved Tadre Mølle, Hvalsø.

I Brønshøj kirke holder man åbnet hus ved orglet, i Helsingør er der rundvisning på det prisvindende Kulturværft, er man mere til sprøde rytmer og intense blikker er der latinamerikansk dansefestival på Nørrbro.

Dagens helt klart mest farverige begivenhed er The Color Run, hvor hundredvis af hvidklædte løber, fester og farver sig igennem Valbyparken. Blandt andet Pharfar og Citybois sætter ekstra kulør på festen.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

def_thumb,50_percent

playOplev i weekenden: Lav mad over åben ild

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere