Se listen: Her får du bedst service

Apoteker leverer den bedste service i de fysiske butikker, mens fastfoodrestauranter leverer den dårligste. Det viser en undersøgelse fra YouGov.

Halvdelen af danskerne angiver i undersøgelsen, at apotekerne leverer bedst service, mens andre brancher halter langt bagefter.  Det skriver Søndagsavisen, der har fået lavet undersøgelsen.

Og det er der en grund til, mener ekspert:

- Apotekerne er i hård konkurrence, men har oppet sig i takt med, at man kan købe deres produkter i andre butikker. De har en høj troværdighed, for i modsætning til andre står de i en hvid kittel og rådgiver folk, siger Henrik Meng, ekspert i kundeservice.

Specialbutikkerne med faglærte ekspedienter, topper Søndagsavisens liste over bedste service. Mens discountsupermarkeder, fastfoodrestauranter, kiosker og grønthandlere i den nederste del af listen.

Og Henrik Meng er ikke imponeret over tallene i undersøgelsen: - Der er nogle af de her brancher, som skal tage sig alvorligt sammen, for de har en konkurrence, som hedder internettet, og mange af varerne i de her butikker kan folk købe hjemmefra, siger Henrik Meng til Søndagsavisen.

 

Her oplever danskerne af få bedst service – YouGov undersøgelse blandt 1.011 respondenter

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Erhverv

20_percent

playDenne hund kan snuse sig frem til skimmelsvamp

20200417-093628-a-1920x1281we.jpg

Frisør ånder lettet op: Nu kan nye virksomheder få kompensation

Bryggens bastion islands brygge højhus amager

Undersøgelse af skandalehøjhus får kritik: "Totalt håbløst"

Parkeringsvagt

Nu kommer der kommunal parkeringskontrol i Brøndby

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere