SE KORTET: Her kan du spise billigt på restaurant – hele ugen

I hele uge 7 kan du få restaurantmad til billige penge – og som noget nyt kan du også købe billige drinks.

01:00

Danmarks største restaurantfestival, Dining Week, har søndag slået dørene op til en uge med masser af madglæde frem til den 18. februar.

I løbet af vinterferien kan man nemlig for relativt få penge vælge mellem at spise på 200 forskellige restauranter i hele landet.

Fælles er at det koster 215 kroner, og så får man en 3-retters menu.

Læs også Dining Week: Billig gourmetmad sætter igen rekord

Det er Copenhagen Food Magazine og San Pellegrino, der samler et udvalg af de bedste og mest interessante restauranter i Danmark i vinterferien uge 7. Første gang var i 2011, og siden har det været en stor succes.

Nogle af de restauranter, der er med i konceptet, er blandt andre Brdr. Price i København, Restaurant Vigen i Roskilde, Vallø Slotskro i Køge og Madam Sprunck i Helsingør, blot for at nævne nogle få.

Herunder kan du få det fulde overblik over de restauranter, som er med ved Dining Week 2018 i TV 2 Lorrys sendeområde:

Nyt koncept med cocktails

Som noget nyt i år har Dining Week udvidet, så man også kan købe billetter til Cocktail Week på nogle af Københavns bedste cocktailbarer.

- Det fungerer sådan, at man for 110 kroner kan komme ind og få to cocktails. Den ene er en signatur-cocktail, som festivalen har defineret, og den anden er en signatur-cocktail, som siger noget om det sted, du er. Det er baren, der har udviklet den, og hvor du virkelig kan vise, hvad de duer til, og hvilket håndværk de kan, siger Bjørn Beyer, der er en af festivalens ophavsmænd.

Ønsker du overblik, over hvilke barer der deltager, kan du finde dem her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik