Se årets gazelle-liste: Her mediterer medarbejderne

Børsens årlige gazelleliste er blevet offentliggjort. Masser af virksomheder i TV 2 Lorrys område har fundet vej til listen.

Den årlige gazelleliste er netop udkommet, og i år er hovedstadsområdet stærkt repræsenteret. 

Af de knapt 2000 virksomheder på listen er der 761 virksomheder, der befinder sig i TV 2 Lorrys sendeområde.

Gazellelisten er en opgørelse over "højdespringere" i erhvervslivet, og for at komme på listen er det et krav, at man som virksomhed har haft positiv vækst og mindst fordoblet omsætningen i løbet af de seneste fire regnskabsår.

Gazellevirksomhed: Det betyder meget

En af de virksomheder, der har fundet vej til dette års gazelleliste er Lead Telemarketing ApS i Greve.

Virksomheden blev stiftet af adm. direktør Morten Engstrøm, der for syv år siden tog springet som selvstændig, efter at have arbejdet som key account manager i forskellige salgsafdelinger.

For ham betyder den eftertragtede pris meget, og han mener, at en af grundene til det flotte resultat er, at de gør meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø.

- Vi gør alt for at holde på vores medarbejdere, og det gør vi ved at hygge, have lidt meditation og egentlig ikke have et for konkurrencepræget miljø, siger han til TV 2 Lorry.

Herunder ser i et overblik over de 20 virksomheder i vores sendeområde, der har haft den største vækst i de seneste fire regnskabsår.

Top 20 gazellevirksomheder i vores sendeområde og vækst i procent