S i Helsingør håber på ny regionsformand

Der var stor brunch og en lille én til kaffen, da Socialdemokraterne i Helsingør afholdt deres årlige nytårskur.

Men der var også besøg fra formandskandidat til regionsrådet, Sophie Hæstorp Andersen (S), og det fik nogle til at håbe på bedre tider. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg mener, at kommunikation spiller en kæmpe rolle i, hvordan regionen og kommunerne arbejder sammen, og derfor mener jeg, at vi skal blive bedre til at tale om bevæggrunde bag beslutningerne og blive bedre til at lytte, sagde hun i sit oplæg.

Socialdemokraterne har efter beslutningen om at lukke Helsingør Hospital været stærk utilfredse med regionsrådet og den afgående formand Vibeke Storm Rasmussen, S. Både borgere og byrådspolitikere har følt sig overset og ligegyldiggjort af regionsrådet i debatten om et nyt sundhedshus i Helsingør, og derfor blev løftet om mere og bedre kommunikation godt modtaget.

Og noget kunne tyde på, at det ikke er tomme løfter. Til arrangementet blev der nemlig indgået en aftale om, at Sophie Hæstorp Andersen, skal sætte sig sammen med Socialdemokraterne i Helsingørs sundhedsgruppe og diskutere planen for det nye sundhedshus, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

20190712-103314-4-1920x1280we.jpg

playSocial vicevært skal skabe fred og hjælpe udsatte på omstridt plads

Afbrænding af Lars Løkke dukke

Enhedslisten-borgmester deltog i afbrænding af Lars Løkke-dukke

Dita Kaudzite

Tabte mobil i sø under frieri – virkede stadig efter to måneder i vandet

Skomager Helsingør

playSkomager meldt til politiet: ”De kunne bare have spurgt mig, om jeg må holde åbent”

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere