Roskilde Festival og Tivoli går sammen om festival

Tivoli og Roskilde Festival slår pjalterne sammen, når de to samarbejder om en Fredagsrock-festival den 20. april. Denne dag vil der blive spillet på fire scener i den gamle forlystelseshave fra klokken 16 og aftenen ud, skriver DAGBLADET Roskilde.

Programmet vil primært bestå af navne fra Roskilde Festivals talentscene, Pavilion Junior, suppleret med et par navne, som Tivoli har udvalgt. Foreløbig er Freja Loeb, Ulige Numre, Boho Dancer, Shanghai og Marybell Katastrophy programsat, mens de resterende 15 vil blive annonceret senere.
- Både Roskilde Festival og vi har de samme interesser. Vi vil begge gerne hjælpe bands fra vækstlaget frem, siger Tivolis programchef Rune Erbs Ledet om den ny festival, som ifølge ham bliver en tilbagevendende begivenhed.
I 2009 og 2010 var det muligt at få sit armbånd til Roskilde Festival i Tivoli, og Fredagsrock-festivalen er en videreudvikling af dette samarbejde.
Samtidig er Tivoli i færd med at modernisere sit musikprogram og har ansat Rune Erbs Ledet til den opgave. Han har selv en fortid på Roskilde Festival og har tidligere været med til at arrangere Pavilion Junior.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

Bagsværd rostadion

Dødsstød til prestigeprojekt? Kommuner trækker stikket til nyt rostadion

Lynetteholmen ny tegning af Lynetteholm, som man forestiller sig, at den øen vil se ud under anlægsfasen.

playEkspert: Lynetteholm stormflodssikrer ikke København

20190208-171140-2-1920x1281we

playKøbenhavnsk V-borgmester kalder regeringens sommerpakke et plaster for hovedstaden

Handicapparkering

Fra juli får du ekstra smæk for at holde her

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere