Roskilde Festival bliver ikke udsolgt

Festivalen står til at ende med 3500 usolgte partoutbilletter, men det kommer ikke til at påvirke overskuddet.

  

Roskilde Festival kommer ikke af med alle de 78.500 udbudte partoutbilletter. Det erkender festivalens talsperson, Christina Bilde.

Den seneste status viser, at der er solgt 75.000 partoutbilletter, og frem til lørdag var der stadig gang i salget.

 

- Vi blev kimet ned af folk, der gerne ville se Metallica, og der var ikke flere endagsbilletter tilbage, forklarer Christina Bilde.

 

Også fredag, hvor Rihanna stod på Orange Scene, blev der udsolgt af endagsbilletter, mens torsdagens musikprogram ikke kunne afsætte de 5000 billetter, der udbydes til hver af festivalens fire dage.

 

- Vi får formentlig ikke udsolgt til søndag, forudser talspersonen.

 

Selv om festivalen har en lang tradition for at udsælge partoutbilletterne, så afviser Christina Bilde, at de uafhændede billetter er en skuffelse.

 

- Det er et billetsalg, som ligger så højt, at vi kan regne med at få et godt overskud. Så vi er rigtig godt tilfreds, erklærer festivalens talsperson.

 

Søndag middag var det endnu for tidligt at konkludere præcis, hvor resultatet havner, men Christina Bilde forventer ikke, at det vil afvige nævneværdigt fra sidste års resultat, som viste et overskud på 12,8 millioner kroner.

 

- Udsolgt er ikke et mål i sig selv, og når vi er så højt oppe, som vi er nu, så har vi sikret et overskud, som vi kan donere videre, og det er det vigtige for os, forklarer Christina Bilde.

Hun har ikke selv noget bud på, hvorfor festivalen ikke er kommet af med alle billetterne.

 

- Vi er så tæt på udsolgt, at det er svært at sige, hvad det skyldes. Jeg er fuldstændig sikker på, at det ikke drejer sig om indhold. Så skulle vi have solgt langt færre billetter, siger talspersonen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik