Politiet efterlyser mistænkt for drabsforsøg

24-årige Khayre Abdi Hassan efterlyses nu af Københavns Vestegns Politi. Han er mistænkt for drabsforsøg i Måløv i maj i år.

Københavns Vestegns Politi efterlyser 24-årige Khayre Abdi Hassan. Han er mistænkt for drabsforsøg og sættes i forbindelse med en skudepiose i Måløv den 17. maj 2020.

- Han ved, vi leder efter ham, og vi formoder, han skjuler sig – derfor går vi nu ud og beder offentligheden om hjælp. Kender nogen til hans færden eller opholdssted, så hører vi gerne om det. Han er selvfølgelig også selv velkommen til at henvende sig til politiet, siger politikommissær Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi, i en pressemeddelelse. 

Skudepisoden, som 24-årige Khayre Abdi Hassan sættes i forbindelse med, sker søndag den 17. maj omkring klokken 18.30, hvor gerningsmænd i en sort Opel Insignia afgiver et større antal skud mod personer i en sort VW Golf på Måløv Hovedgade. Ingen bliver ramt ved episoden. 

Politiet har i nogen tid eftersøgt den 24-årige Khayre Abdi Hassan, som plejer at færdes i Storkøbenhavn og mistænkes for at være en af gerningsmændene.

Omfattende efterforskning i sagen har ført til varetægtsfængslinger af tre mænd på 20, 27 og 28 år. En 29-årig mand er også sigtet i sagen, men varetægtsfængslet i en anden sag.

Sidder du inde med relevante oplysninger, så kontakt nærmeste politi eller Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448. 

Politets beskrivelse: Khayre Abdi Hassan er 175 cm høj og spinkel af bygning.
Politets beskrivelse: Khayre Abdi Hassan er 175 cm høj og spinkel af bygning.

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Samfund

den lille havfrue

Chefredaktør dømmes for at dæmonisere Den Lille Havfrue

Nicolai 2 pix

galleryNicolai med Tourettes fik tæv på gaden: "Jeg vil ALDRIG gemme mig væk"

luftfoto af københavn

Trods udflytning: Hovedstaden har flere statslige arbejdspladser

20201121-123911-L-1920x1278we

playTraktor-demonstration risikerer at blive supersprederevent, siger eksperter

Region Hovedstaden

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere