Politi efterlyser fire tricktyve: Narrer ældre borgere

Københavns Vestegns Politi efterlyser tre mænd og en kvinde, som mistænkes for at stå bag flere tricktyverier i Storkøbenhavn den seneste tid.

Mistænkte B (tv) og A. Foto: Københavns Vestegns Politi

Se billeder og beskrivelse af de mistænkte nederst i artiklen

I den seneste tid har flere og flere borgere i hovedstadsområdet henvendt sig til politiet, efter de er blevet udsat for et tricktyveri.

Københavns Vestegns Politi efterforsker tyverierne, som blandt andet er begået i Ballerup, Herlev og Gladsaxe, og nu er der et gennembrud i sagen.

I alt fire personer - tre mænd og en kvinde - sættes i forbindelse med tricktyverierne, og nu har politiet valgt at efterlyse dem.

Læs også Motorcyklist kommet alvorligt til skade - hentet med helikopter

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

- Der er typisk tale om, at ældre medborgere først får afluret deres PIN-kode ved kassen i et supermarked, bliver fulgt et stykke væk derfra og så får frastjålet deres kreditkort i forvirringen ved et tricktyveri – og derefter bliver kontoen lænset i hæveautomater, siger politikommissær Jørn Møller Nielsen, Københavns Vestegns Politi.

Indtil videre efterforsker politiet syv forhold, hvor der samlet er mistet penge for foreløbig omkring 50.000 kroner.

- Vi ved, at kvinden er rumænsk statsborger og indrejst i Danmark i oktober – men hvem de andre er, og hvor de fire opholder de sig henne, vil vi meget gerne vide, siger politikommissæren.

Politikredsen opfordrer til, at man straks kontakter dem, hvis man har viden om personerne.

Det kan gøres på telefon 43 86 14 48 eller nærmeste politistation.

Signalement af mistænkte tricktyve

A: Mand, almindelig af bygning, mørkt kort hår og ’måne’. Han har været iført en sort jakke med pelskrave, lyseblå cowboybukser og sorte sko.

B: Kvinde, almindelig af bygning, lyst hår sat op i hestehale. Hun har været iført en sort jakke med pelskrave, stribet trøje under jakken, mørkeblå cowboybukser og sorte sko med hvid kant.

C: Mand, almindelig af bygning, kort mørkt hår med ’måne’ og sort fuldskæg. Han har været iført en sort jakke, sort trøje, gråt halstørklæde, lyseblå cowboybukser og sorte sko.

D: Mand, almindelig af bygning. Han har været iført en sort jakke, sort trøje med mønster, sorte bukser, sorte sko og mørk hat.

 

Kilde: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt mand A. Foto: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt kvinde B Foto: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt kvinde B Foto: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt mand C Foto: Københavns Vestegns Politi

Mistænkt mand D. Foto: Københavns Vestegns Politi

Læs også Mand stukket med kniv på Nørrebro: Tog selv på skadestuen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik